TennisTemple-tilin poistaminen



Päivitetty viimeksi: 05/10/2026

Voit poistaa TennisTemple-tilisi itse milloin tahansa ja maksutta.


Näin poistat tilisi



  • Verkkosivustolla: kirjaudu sisään, avaa tilisi asetukset ja valitse ”Poista tilini”.
  • Sovelluksessa: siirry kohtaan Asetukset › Yksityisyys; poistopainike on näytön alareunassa.
  • Sähköpostitse: jos et enää pysty kirjautumaan sisään, kirjoita osoitteeseen contact@tgnc.fr, mieluiten tiliisi liitetystä sähköpostiosoitteesta. Voimme pyytää sinua osoittamaan, että tili on sinun, ennen kuin poistamme sen.

Ennen poistamista voit ladata kopion tiedoistasi: valitse tilisi asetuksista ”Lataa tietoni”.


5 päivän määräaika



Tiliäsi ei poisteta heti. Se ajastetaan poistettavaksi, ja se poistetaan 5 päivän kuluttua. Näiden 5 päivän aikana:
  • lähetämme sinulle sähköpostin, jossa pyyntö vahvistetaan;
  • banneri muistuttaa poistopäivästä jokaisella sivulla, kun olet kirjautuneena sisään;
  • voit perua poiston milloin tahansa yhdellä napsautuksella bannerista tai tilisi asetuksista.

5 päivän kuluttua poisto on lopullinen, eikä sitä voi perua. Lähetämme sinulle viimeisen sähköpostin, kun poisto on suoritettu.


Mitä poistetaan



  • profiilisi, sähköpostiosoitteesi, kirjautumistapasi (salasana, Google, Facebook, Apple) ja asetuksesi;
  • kommenttisi, keskustelupalstan viestisi, yksityisviestisi ja ryhmäviestisi;
  • seurantasi, tykkäyksesi, ilmoituksesi, laitteesi ja istuntosi;
  • virheraporttisi ja ehdotuksesi.


Mitä säilytämme ja miksi



  • Julkaistu sisältö: julkaisemasi artikkelit, uutiset ja kolumnit sekä aiemmat veikkauksesi sijoituslistoilla säilyvät, mutta anonyymin nimen alla. Mikään ei enää yhdistä niitä sinuun.
  • Ostotiedot: ostoa seuraavan kymmenennen täyden vuoden loppuun asti, kuten Ranskan kirjanpitolainsäädäntö edellyttää (Code de commerce, art. L123-22); sen jälkeen ne poistetaan.
  • Todiste suostumuksesta: merkintä siitä, että vahvistit ikäsi ja hyväksyit Käyttöehdot rekisteröityessäsi, todisteena tästä suostumuksesta.
  • Estetyt tilit: pseudonymisoitu sormenjälki, jolla estetään uuden tilin luominen eston kiertämiseksi, kunnes esto päättyy.

Muiden tietojen säilytysajat on kuvattu asiakirjassa Tietosuojakäytäntö.